Reklamationsret:
Alle produkter/varer solgt i Danmark via vores online butik sælges under hensyntagen til gældende dansk lov. Købelovens § 83 sikrer forbrugeren at denne på alle produkter har 2 års reklamationsret. Alle virksomheder herunder internetbutikker skal således give privat kunden 2 års reklamationsret på solgte produkter. Når du handler hos os som privat kunde, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal kontakte B4Beauty enten pr. telefon eller e-mail og reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, så vi ikke modtager beskadiget varer grundet skadeforvoldende emballage i posten, og når du returnerer varen skal du fremsende dit ordrenummer, hvor varen er købt, samt beskrive problemet med din vare, så detaljeret som muligt. B4Beauty betaler fragtomkostningerne, når de er blevet kontaktet før returforsendelsen.

 

Reklamation og varereturnering:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer skal henvendelse rettet til B4Beauty før fremsendelse af varer hertil:

 

B4Beauty K/S
Baldersbuen 15 H, St.Th
DK - 2640 Hedehusene
Danmark
Tlf.: +45 33312010
Email: info@b4beauty.dk


Kreditering/Refusion:

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker til afhentning på posthus eller andet. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Har du overført beløbet med en Bankoverførsel så send dit registreringsnummer og kontonummer, hvortil refusion kan foregå. Har du betalt med kreditkort vil kreditering komme automatisk på kreditkortet benyttet ved betaling af varene. Returvarer bliver krediteret hurtigst muligt, såfremt det er fremsendt i original emballage, og er ubrugt. Vi refunderer ikke fragt udgifter med mindre returforsendensen er aftalt på forhånd med B4Beauty k/s.