B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Fortrydelsesret

 

Har du købt varer online som privat person på b4beauty.dk og fortryder dit køb kan du altid sende varerne retur til B4Beauty K/S inden for 14 dage. Send os en mail med anmodning om din returnering, og modtag en bekræftelse retur på forsendelsen fra os, så forsendelsen er godkendt før ankomst.
 
Din mail skal sendes til info@b4beauty.dk 
 
Skriv til os at du vil fortryde dit køb, og husk og oplyse dit ordrenummer på den faktura det handler om, samt dit fulde navn og telefonnummer. Send varen til os med kopi af fakturaen vedlagt uden unødig forsinkelse. Varen skal være os i hænde senest 14 dage efter din modtagelse af varerne. Varerne skal være ubrugt og i original emballage.
 
Du skal selv betale for retur fragt, og du skal sørge for ordentlig indpakning, så varerne modtages i forsvarlig stand. Det er en god ide, at sende din returpakke med en fragtform, hvor du får en kvittering og et tracking nummer, da frimærker kan blive væk i posten. Du bærer ansvaret for varerne frem til de er modtaget med underskrift hos os. 
 
B4Beauty K/S har i henhold til købsloven en frist på 14 dage efter modtagelse af returvarer til at refundere beløbet tilbage. Vi bestræber os på, at alle pakker bliver håndteret inden for ca. 7 hverdage. 
 

Fortrydelsesret bortfalder vis:

  1. Varerne skal være ubrugt og i original emballage.
  2. Varenne skal sendes retur i sammen stand som de er blevet modtaget i.
  3. Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returvarer sendes til:

 

B4Beauty K/S
Baldersbuen 15 H. St.Th

2640 Hedehusene

 

Med venlig hilsen

B4Beauty K/S