B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Læs her - Krakelerer din neglelak og skaller af | FAQ Neglelak

Hvorfor krakelere min neglelak:
Når man ikke lader neglelakken tørre, før man lægger næste lag neglelak eller top coat, så kan neglelakken krakelere eller skalle af.
Det er vigtigt, at hvert lag skal tørre, før du lægger nye lag neglelak.
 
Når du ikke bruger base coat og top coat sammen med din neglelak, så kan det forårsage krakelering og afskalning af neglelakken, da base og top coat er med til og give en lang holdbarhed.
 
 
Hvorfor skaller min neglelak af:
Ifølge Gina Viviano en kendt mani og pedicure ekspert som Woman’s Health har interviewet, så er en fuld manicure eller pedicure bestående af base coat, to lag neglelak, og et lag top coat ikke helt tørt før efter ca. 6 timer, og alt efter hvad du foretager dig i dette tidsrum er afgørende for holdbarheden. 
Hold dig langt væk fra vand i ca. 6 timer, da vand kan være årsag til at din neglelak krakelere eller skaller af. Så ingen brusebad, håndvask, bad eller andet med vand i 6 timer. 
Den bedste måde du kan lave en holdbare manicure eller pedicure er, og lakere negle om aftenen i stedet for i løbet af dagen, da neglelakken får tid til og hærde ordentligt i løbet af natten, og det er let om aftenen og undgå vand på dine ny lakerede negle.
Hvis dine negle er for tørre og krakelerer og kan tages af i flager, så er der desværre ingen neglelak der kan løse problemet. Du skal i stedet sørge for, at dine negle får masser af fugt i dybden ved og bruge negleolie og håndcreme for og forbedre neglenes fugtbalance.
Når alt dette er sagt, så er vi ikke ens, og ligesom hudtyper kan være fedtet eller tør, så kan neglene også variere, og derfor kan nogle få stor succes med et neglelaks mærke og en anden har succes med et andet brand af neglelak.
 
 
Hvorfor får jeg skøre negle.

 

Her er de hyppigste årsager til, at din neglelak krakelerer og skaller af.