B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Læs her - Hvorfor holder min gele negle ikke | FAQ Gele Negle

GENERELLE PROBLEMER MED GELE

 

Hvorfor kommer der bobler i min gele:
Opstår hvis du tager gele op på penslen, og dupper den på neglepladen. Tag hellere gele op på penslen, og kør penslen fra side til side på neglepladen, så geleen kommer godt ned i neglesprækkerne uden at lave bobler. Hvis du kan se en neglebobbel i geleen, så skal den fjernes inden du hærder neglen i lampen, for ellers skal du file geleen af igen for og fjerne boblen.

 

Hvorfor Brænder Gele På Neglene:
Gele brænder ikke på neglene, hvis de er sunde, og hvis der ikke er produkter på huden. Neglepladen består af døde hornlag. Gele brænder på neglene, hvis neglen er skadet, og der eksempelvis er blevet filet for meget af overfladen. Overfladen på neglen vil være meget rød. Det vil også brænde under hærdningen i lampen, hvis du har gele på dine neglebånd, da huden så vil give en brændende fornemmelse under lampen.

 

Hvorfor forsvinder gele’en når jeg bruger cleaner:
Når du tørrer af med Cleaner, og alt gele’en forsvinder, så er gele’en lagt i et for tyndt lag, og du kan starte forfra. Du skal mindst lægge gele i to lag, og der skal være højde på neglens midterste del, så der er en flot bue på midten, når du ser på neglen fra siden. Cleaner lægges først på gele'en, når du har lagt det sidste lag.

 

Hvorfor hærder min gele ikke:
Gele skal typisk hærde 2 min. Under Uv lampe, og 1 min. Under en LED lampe. MEN Gele kommer i rigtig mange farver. Jo mere pigment der er i farven – jo mere skal din gele hærde. Så da sorte, hvide og mørke farver indeholder rigtig meget pigment, skal de derfor hærde 50% længere tid end normalt.

 

Hvorfor Krakelere mine gele negle:
Gele ligger på din negleplade. Hvis din negleplade bevæger sig under din gele ved stød, så vil din gele automatisk krakelere, hvis gele laget er for tyndt, da den vil følge naturnegelens curve. 

 

Hvorfor løfter gele’en sig fra neglepladen - Gele Lifting:

  • Lifting er når gele’en løfter sig fra neglepladen og ikke sidder fast nede ved neglebåndene. For og undgå lifting er det vigtigt, at det første lag gele, kommer ned i negle sprækkerne, så det får et godt fæste. Mange nybegyndere pensler gele’en på, men den skal dubbes på eller kør med penslen fra side til side, så undgår du også luftbobler i din gele. Lifting kan også opstå, hvis du har vasket hænder, og neglene ikke er helt tørrer, før du lægger din gele.
  • Sørg for ved det første lag gele, og pensle rundt om tippen eller den frie kant på neglen, så tippen eller neglen forsegles med gele. Brug altid primer eller bond før du lægger gele, da det dehydrerer neglepladen, og er med til og sikre et godt og solidt hæfte på neglepladen. Hvis du støder neglene hele tiden, så er de for lange.
  • Gele negle er stærke, men de skal ikke udsættes for kontante stød, så opstår lifting også. Hvis du rammer dine neglebånd, så vil neglen vokse ud, og der hvor gele’en har siddet fast løsner den, og der vil opstå lifting. Neglebånd er et lag hud som ligger rundt om din negl for og beskytte neglevæksten for bakterier der kan skade neglens vækst.
  • Neglebånd skubbes forsigtigt tilbage inden du lave dine kunstige negle, og alle rester fra neglebåndene files væk. Neglebånd består af protein, og protein består af fedt, og ingen produkter hæfter på et fedt lag. Gele negle er lige så holdbare som Akryl negle. Gele hærder i en enten Uv eller en LED lampe. Typisk skal Uv baseret Gele hærde i 2 min. i en Uv lampe, og 1 min. I en LED lampe. Hvis neglene alligevel løfter sig fra neglepladen, så brug først bond og derefter primer.

 

Hvorfor får man negle svamp:
Kunstige negle får man ikke svamp af. Svamp er en infektion der smitter, så har man svamp, så skal man opsøge sin læge eller apoteket, og søge rådgivning. Tydelige tegn på neglesvamp er, at neglen bliver tyk, og begynder og løfte sig fra neglesengen.

 

Hvorfor bliver mine naturnegle misfarvning af gele:

Misfarvning i forbindelse med kunstige negle er typisk, en negl der bliver grønlig under materialerne. Det skyldes, at du har vasket hænder, og har bygget kunstige negle, imens neglelen stadig har været fugtig. Derfor ligger vandet under neglene og ulmer, og bliver til en grønlig misfarvning. Denne misfarvning ses ganske ofte, og neglen skal bare vokse ud, så forsvinder misfarvningen. Misfarvning kan dækkes med neglelak eller gellack.

 

Om Gele Negle:
Gele tages op med en pensel, og dubbes på neglepladen, så den kommer ned i neglen, og sidder fast. Herefter hærder gele under en lampe, hvor affaldsstofferne fra gele’en kommer op i overfladen, som renses af med en Cleaner. Så neglene er ikke hårde, når de er færdige under lampen, men først når du tørrer af med Cleaner. Hvis du lægger flere lag, så behøver du først og rense af med Cleaner til sidst. Du kan med de fleste produkter tørre af med Cleaner undervejs, og lave neglene færdige på et senere tidspunkt. Gele er selvnivellerende, så efter bare få sekunder vil produkterne lægge sig jævnt på neglepladen, hvilket er en fordel for de garvede brugere.

Det betyder også, at det kan løbe ned på neglebåndene for en nybegynder, hvilket er meget uheldigt, hvis det ikke fjernes fra huden ør hærdning i lampe, da allergier typisk vil opstå ved hudkontakt. Skulle det løbe ned på neglebåndene, så kom vat på en tandstik eller en rosenpind og væd det med Cleaner, og rens huden af, før du hærder dine negle. Gele er et Uv eller LED hærdende produkt. LED lamper hærder både Uv baserede gele’er, og LED baserede gele’er, hvorimod Uv lamper kun hærder Uv baserede gele’er.


Hvordan tager jeg gele negle af:
Gele skal files af neglepladen og kan ikke opløses i acetone. Det er en god ide, og lave opfyldninger med gele, således at du sparer dine naturnegle for det forberedende filearbejde. Gellack kan lægges direkte på gele neglene uden bond og base coat.

 

Hvorfor bruger man Anti Bacterial:
Anti Bacterial dræber bakterier og kan bruges på neglene og til og desinficere file.

 

Hvordan opstår negle bakterier:
Undgå bakterier ved og være omhyggelig med desinficering af både hænder og dine produkter. Vask altid hænder og desinficer altid neglene inden du bygger kunstige negle. Når du har bygget neglene, så desinficer altid dine file og andre produkter efterfølgende. 

 

Hvorfor bruger man gele negle prep:
Dræber bakterier på neglene, og som renser neglen i dybden og opretholder neglens PH værdi. Samtidig sikrer Nail Prep et bedre hæfte af dine produkter på neglepladen, da den også dehydrerer neglepladen.

 

Hvorfor bruger man gele bond:
Bond dehydrerer neglen og gør samtidig neglepladen ru, hvis du kigger på neglen i et forstørrelsesglas, hvilket sikrer produkterne et bedre hæfte på neglen.

 

Hvorfor bruger mang gele primer:
Primer fås i to udgaver:

  • Primer med syre går i blodbanerne, og skal bruges med omhyggelighed efter forskrifterne. Primer med syre affedter neglene, og gør samtidig neglepladen ru, så produkterne hæfter bedre.
  • Primer uden syre går ikke i blodbanerne. Primer uden syre dehydrerer neglene, så produkterne hæfter bedre.

 

Hvordan gør jeg min gele pensel ren:
De fleste Gele pensler er lavet af Nylon, og de dyre pensler er typisk lavet af kolinsky Mårhår, og fælles for dem er, at det er vigtigt og rengøre dem efter brug. Du skal rense penslen efter brug ved og komme Cleaner på et stykke nail wipe, og tørre penslen af, og lægge den tilbage i etuiet, så den bevarer formen. Sørg for aldrig og have penslen med gele på, nær din lampe, direkte eller indirekte sollys, da lyset vil hærde gele’en på penslen, så den ødelægges.

 

Hvilke negle tipper skal jeg bruge:
Negle tipper bruges til og forlænge naturneglen med. Alle tipper er lavet af ABS plastic, hvilket betyder, at det er en første gangs smeltet plast.
Plastik er let bøjeligt, og giver ikke styrken på neglene. Det gør akryl, gele, glasfiber og silke. 
En negletip må ikke presses ned på neglen. En tip der er lidt for lille vil deformere din naturnegl, og sidde i spænd, hvilket gør, at den hurtigt vil ryge af. Så vælg altid hellere en tip der er lidt for stor, end en der er lidt for lille.
Negletipper falder ikke af, hvis de er limet ordentligt på, har den rigtige størrelse, og er bygget korrekt med akryl, gele, silke eller glasfiber.
Gele kan løftes af tippen, hvis du har glemt og forsegle den frie kant med gele, eller har glemt og buffe tipper, før du har lagt gele.
 
 
Hvorfor skal jeg beskytte mine neglebånd:
Neglebånd er et lag hud som ligger rundt om din negl for og beskytte neglevæksten for bakterier der kan skade neglens vækst. Neglebånd skubbes forsigtigt tilbage inden du lave dine kunstige negle, og alle rester fra neglebåndene buffes væk. Neglebånd består af protein, og protein består af fedt, og ingen produkter hæfter på et fedt lag. 

 

Gele Negle Bidder:
Gele er stærkt og er en rigtig god løsning til negle biddere.
 

Gele og Neglelak:
Du kan sagtens bruge neglelak ovenpå dine gele negle. Husk og bruge en acetonefri neglelaksfjerner, da acetone opløser negletipperne, men ikke gele’en.

 

Gele Nail Art:
Nail Art lægges typisk på overfladen af neglene, men nogle nail art typer kan også blandes i gele, så det kan laves i 3 D. Under hvert nail art produkt finder du en specifikation, hvor du kan læse, hvordan du bruger den nail art du er inde og kigge på.

 

File & Buffer:
Jo - færre sandkort der kan være pr. kvadrat cm - jo grovere er filen, så 80 grit er en grov fil, 220 grit er en fin fil.

 

Hvilket negle system holder bedst:
Alle kunstige negle bygget korrekt holder lige godt.

 

Hvilket negle system er nemmest:
Det er Dip On, silke og glasfiber negle.

 
Brugervejlening:
Se brugervejledningen under alt gele.

 

Allergi:
Allergi kan du være født med, og andre opbygger gennem årene allergi for produkter de enten indtager, eller produkter som kommer i hudkontakt. Symptomer på allergi med kunstige negle er typisk rødme og kløe. Sørg for at huden ikke under nogen omstændigheder kommer i kontakt med produkterne. Når du oplever allergi, så har produkterne været i kontakt med huden, da negle og vipper ikke ånder, og består af døde hornlag. Vippernes hårsække er levende, men de sidder inde i øjenlåget, som din hårvækst på hovedet, så er håret dødt når det er uden for hårsækkende, og neglen lever under dit neglebånd, hvor selve neglevæksten finder sted, og neglen fra neglebåndet og ud på neglespidsen består af døde hornlag.

 

Eksempel:
Hvis du har nikkelallergi, så kan du godt bære hårspænder bestående af nikkel, fordi håret er dødt. Du kan derimod ikke bære en ring eller ørering med nikkel uden, at din allergi vil opstå. I tilfælde af en opstået allergi så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med den bedste løsning i forhold til allergiens opståen, og hvordan du hurtigst muligt kan få den til og aftage.