Læs her - Hvorfor holder min gel lak ikke | FAQ Gel Lak

Hvorfor kommer der Bobler i min Gele Lak:
Gele Lak skal lægges i tynde lag. Hvis laget er for tykt, så hærder din uv eller led lampe kun overfladen, og de kemikalier der ikke bliver hærdet, vil fordampe og trænger op i overfladen, og laver bobler.
 
Hvorfor Rynker Min Gele Lak:
Din Gele Lak trækker sig sammen og rynker skylder der lægge et for tykt lag Gele Lak. Læg hellere tre lag end to tykke lag.
 
Hvorfor Bobler Min Gele Lak:
Når din Gele Lak bobler skylder der lægge et for tykt lag Gele Lak. Læg hellere tre lag end to tykke lag.
 
Hvorfor Brænder Min Gele Lak På Neglene:
Gele Lak brænder ikke på neglene, hvis de er sunde, og hvis der ikke er produkter på huden. Neglepladen består af døde hornlag. Gele Lak brænder på neglene, hvis neglen er skadet, og der eksempelvis er blevet filet for meget af overfladen. Overfladen på neglen vil være meget rød. Det vil også brænde under hærdningen i lampen, hvis du har Gele Lak på dine neglebånd, da huden så vil give en brændende fornemmelse under lampen.
 
Hvorfor Hærder Min Gele Lak Ikke:
Gele Lak skal typisk hærde 2 min. Under Uv lampe, og 1 min. Under en LED lampe. MEN Gele Lak kommer i rigtig mange farver. Jo mere pigment der er i farven – jo mere skal polishen hærde. Så da sorte, hvide og mørke farver indeholder rigtig meget pigment, skal de derfor hærde 50% længere tid end normalt. Gele Lak hærder ikke under lyset, men skal tørres af med en cleaner efter du har lagt en almindelig top coat på din lak, eller også skal du bruge en No Cleanse Top Coat, så bliver din Gele Lak hård uden en cleaner.
 
Hvorfor Krakelere Min Gele Lak:
Gele Lak ligger på din negleplade. Hvis din negleplade bevæger sig under din Gele Lak ved stød, så vil din Gele Lak automatisk krakelere, da din Gele Lak er hærdet og stiv, så vil den krakelere, hvis naturneglen bøjes under din Gele Lak, da den vil følge naturnegelens bevægelser. Gele Lak giver en meget lille forstærkning af din naturnegl, men du kan ikke bygge en kunstig negl med Gele Lak. Hvis dine egne negle ikke bevæger sig under Gele Laken, så vil din Gele Lak ikke krakelere. Hvis dine negle bliver ved og krakelere, så kan prøve med to lag top coat for ekstra styrke, eller du kan lægge en silkeforstærkning under din Gele Lak, som derefter ikke vil krakelere, da naturneglene er forstærket, og dermed ikke bøjer sig ved stød.
 
Hvorfor Løfter Min Gele Lak Sig Fra Neglepladen - Gele Lak Lifting:
Lifting er når Gele Lak løfter sig fra neglepladen, og ikke sidder fast nede ved neglebåndene. For og undgå lifting er det vigtigt, at du først forbereder naturneglene, og derefter bruger Bond, og Base Gele Lak, så din Gele Lak får et godt fæste på neglepladen. Sørg for ved det første lag Gele Lak, og pensle rundt om den frie kant på neglen. Hvis du rammer dine neglebånd med Gele Lak, så vil neglen vokse ud, og der hvor Gele Lak har siddet fast løsner den, og der vil opstå lifting. Lifting kan også opstå, hvis du har vasket hænder, og neglene ikke er helt tørrer, før du lægger din Gele Lak.
 
Neglebånd er et lag hud som ligger rundt om din negl for og beskytte neglevæksten for bakterier, der kan skade neglens vækst. Neglebånd skubbes forsigtigt tilbage inden du lægger Gele Lak, og alle rester fra neglebåndene buffes væk. Neglebånd består af protein, og protein består af fedt, og ingen produkter hæfter på et fedt lag.
 
Hvorfor kan jeg trække min Gele Lak af:
Det er fordi din Gele Lak ikke har kontakt til din negleplade. Enten har du glemt, og file det øverste fedtlag af neglene, før du har lagt din Gele Lak på. Eller at du ikke har brugt Gele Lak bond og base coat først, så binder din Gele Lak ikke på din negleplade, og kan trækkes af. Det kan også skyldes, at du bruger væsker for og fjerne støv fra neglen, så der ligger væske på neglene, når du kommer din Gele Lak på.
 
Hvorfor løsner min Gele Lak sig ude ved spidsen af neglene:
Det gør den, hvis du har glemt og forsegle det første lag Gele Lak for enden af neglene, så du forsegler din egen negl.
 
Hvorfor bliver min Gele Lak nusset i overfladen:
Det er enten fordi den ikke er gennemhærdet under lyset, eller du kan have været i kontakt med kemikalier der opløser din Gele Lak, så som acetone eller lignende.
 
Hvorfor bliver min Gele Lak grålig i overfladen:
Det bliver Gele Lak typisk, hvis du har været i kontakt med Silver Shampoo eller andre hårfarver, hvor du ikke har brugt handsker eller nyt tøj, hvor farven smitter af.
 
Hvorfor ryger alt min Gele Lak af, når jeg bruger Gele Lak Cleaner:
Det er fordi din Gele Lak farve ikke skal tørres af med cleaner, når den har været er under uv/led lyset, det er kun top coat, der har brug for cleaner til sidst.
 
Hvorfor kommer der Gele Lak farve på min top coat:
Det er fordi din hærdning af din Gele Lak farve ikke er lang nok. Almindelige Gele Lak farver skal have 2 minutter i uv lys, og 1 minut i led lys. Hvis din Gele Lak farve er hvid, sort, mørke brun, mørke rød eller hvid, så indeholder farven meget pigment, som lyset har svært ved og trænge igennem, og derfor skal disse farver have 50% ekstra lys.
 
Hvorfor laver min Gele Lak pensel riller i min Gele Lak:
Det er fordi der er kommet uv lys på din pensel, så nogle af hårene er hærdet sammen.
 
Hvorfor er min Gele Lak pensel størknet:
Det gør den, hvis du har haft tændt din lampe, og bruger din pensel i nærheden af lampen, eller hvis du har siddet udenfor i skyggen eller solen, så din Gele Lak har fået uv lys, som ALTID er i lyset udenfor. Du kan bruge en anden pensel, så du ikke behøver og smide din Gele Lak ud.
 
Hvorfor er mine negle grønne, når jeg aftager min Gele Lak:
Når du vasker hænder inden du lægger Gele Lak, så skal dine negle være helt tørre før du lægger Gele Lak, ellers vil din negl have en grøn farve, som viser, at der har ligget væske under din Gele Lak, som synes som grøn mos. Det er ikke farligt, og det er ikke en neglesygdom, men bare en misfarvning som vokser af neglen igen, og kan dækkes med Gele Lak farve.
 
Hvorfor bliver mine negle misfarvede af Gele Lak:
Misfarvning ved brug af neglelak skyldes manglende brug af base coat, som beskytter mod misfarvning. Denne misfarvning fjernes let ved og buffe neglen. Misfarvning i forbindelse med kunstige negle er typisk, en negl der bliver grønlig under materialerne. Det skyldes, at du har vasket hænder, og har bygget kunstige negle, imens neglelen stadig har været fugtig. Derfor ligger vandet under neglene og ulmer, og bliver til en grønlig misfarvning. Denne misfarvning ses ganske ofte, og neglen skal bare vokse ud, så forsvinder misfarvningen. Misfarvning kan dækkes med neglelak eller Gele Lak.
 
Hvorfor bruge anti bacterial før din Gele Lak:
Anti Bacterial dræber bakterier, og kan bruges på neglene og til og desinficere file.
 
Hvordan undgår jeg bakterier, når jeg bruger Gele Lak:
Undgå bakterier ved og være omhyggelig med desinficering af både hænder og dine produkter. Vask altid hænder og desinficer altid neglene inden du bygger kunstige negle. Når du har bygget neglene, så desinficer altid dine file og andre produkter efterfølgende. 
 
Hvor finder jeg brugervejlening til Gele Lak:
Se brugervejledningen under alle Gele Lak farver.
 
Hvilke file & buffer skal jeg bruge:
Jo - færre sandkort der kan være pr. kvadrat cm - jo grovere er filen, så 80 grit er en grov fil, 220 grit er en fin fil.
 
Hvorfor skal jeg file overfladen af min naturnegl før jeg lægger Gele Lak:
Det er fordi, vi alle har et fedt lag øverst på neglene, og Gele Lak hæfter ikke på et fedt lag. Du skal ikke decideret file i neglene, men bare blidt med en fin fil eller buffer fjerne det øverste fedtlag.
 
Hvorfor skal jeg bruge Gele Lak bond:
Gele Lak Bond dehydrerer neglen, og gør samtidig neglepladen ru, hvis du kigger på neglen i et forstørrelsesglas, hvilket sikrer produkterne et bedre hæfte på neglen.
 
Hvordan bruger man en Gele Lak bond:
Du lægger den på neglepladen, og så fordamper den.
 
Hvor længe skal en Gele Lak base coat hærde:
En Gele Lak base coat skal have 1 minut i uv lys, og 30 sekunder i led lys.
 
Hvorfor skal jeg bruge Gele Lak base coat:
Gele Lak Base Coat sikrer dig et bedre hæfte af dine Gele Lak farver, og forhindrer misfarvning på dine egne negle.
 
Hvordan lægger jeg Gele Lak på mine akryl negle:
Når du har filet overfladen glat, så lægger du et lag base coat, og derefter din Gele Lak farve.
 
Hvordan lægger jeg Gele Lak på mine gele negle:
Når du har filet overfladen glat, så lægger du et lag base coat, og derefter din Gele Lak farve.
 
Hvorfor bruger man en Gele Lak Cleaner:
En Gele Lak cleaner tørrer affaldsstofferne af i overfladen på din top coat som lægges til sidst. Den skal ikke bruges mellem hvert lag farve du ligger. Du kan også bruge en No Cleanse top coat i steder for en Gele Lak cleaner.
 
Hvor længe skal Gele Lak hærde i uv og led lys:
Almindelige farver skal hærde 2 minutter i uv lys, og 1 minut i led lys. Mørke farver, hvid og mørke rød skal hærde 50% længere tid, da disse farver indeholder meget pigment, som lyset har svært ved og trænge igennem og hærde.
 
Hvordan tager jeg min Gele Lak af:
Du filer hul i overfladen, og lægger vat med Gele Lak remover over neglen, og forsegler neglen med sølvpapir, og skraber din Gele Lak af efter ca. 10 minutter. Den hurtigste aftagnings måde er en Gele Lak soak off maskine.
 
Skal jeg holde pause med Gele Lak, så mine negle kan ånde:
Dine negle består af døde hornlag, og dine negle ånder ikke, så du behøver ikke holde pauser.
 
Hvorfor fremstår farverne på Gele Lak ikke som på billederne:
Da Gele Lak farver er svære og vise på en computer, en IPhone eller en mobiltelefon, og da farveopsætningen på hver enhed er forskellig, så vil farverne ikke være ens for alle som ser dem, da enhederne ikke kan vise glitter og neon, og farveforskelle når farven ses i solen eller i skyggen, samt vise farverne med glødepærer, lysstofrør, halogen og LED lys, så derfor laver vi tekster og farveprøver til alle Gele Lak farver, som vi beskriver under billedet af Gele Lak farven, for og hjælpe med, og både se farven og læse, hvordan de ser ud, samt om farven ændres i sol og skygge, og om de har perlemorseffekt, mikroglitter eller andet.
 
Gele Lak Negle Bidder:
Start med Gele Lak og hvis det ikke er nok, så lav en negleforstærkning med silke, da silken bliver helt usynlig på neglen, og der ikke kommer højde på neglen, som med akryl og gele.
 
 
Om Gele Lak
Gele Lak lægges på en forberedt negleplade, og hærdes i Uv eller LED lampe. Gele Lak bygges vådt i vådt hvilket betyder at der ikke skal bruges cleaner efter du har hærdet Gele Lak farven under lampen. Så neglene er ikke hårde, når de er færdige under lampen, men først når du har lagt et lag Top Coat og rense af med Cleaner til sidst. Du kan også bruge No Cleanse Top Coat, som ikke behøver en cleaner til sidst.
 
Gele Lak Aftagning:
Tag et stykke vat eller Nail Wrap og væd det med Remover, og læg vattet på neglen, og kom sølvpapir over, eller fold din Nail Wrap. Vent 10 minutter og skrab polishen af med en Pusher & Cleaner. Buff resten forsigtigt af, hvis der er mere polish på neglen. Vi kan anbefale Fingerklemmer eller en Soak Off Maskine til aftagning.
 
 
Gele Lak Base Coat:
Beskytter mod misfarvning og giver et bedre hæfte på neglepladen.
 
Gele Lak Bond:
Bond dehydrerer neglepladen, og sikrer dig et bedre hæfte af dine produkter.
 
Negle Svamp:
Kunstige negle får man ikke svamp af. Svamp er en infektion der smitter, så har man svamp, så skal man opsøge sin læge eller apoteket, og søge rådgivning. Tydelige tegn på neglesvamp er, at neglen bliver tyk, og begynder at løfte sig fra neglesengen.
 
Anti Bacterial:
Anti Bacterial dræber bakterier og kan bruges på neglene og til og desinficere file.
 
Bakterier:
Undgå bakterier ved og være omhyggelig med desinficering af både hænder og dine produkter. Når du har bygget neglene, så desinficer altid dine file og andre produkter efterfølgende.
 
Brugervejlening:
Se brugervejledningen under alle Gele Lak farver.
 
File & Buffer:
Jo - færre sandkort der kan være pr. kvadrat cm - jo grovere er filen, så 80 grit er en grov fil, 220 grit er en fin fil.
 
Hvordan opstår allergi med Gele Lak:
Allergi kan du være født med, og andre opbygger gennem årene allergi for produkter de enten indtager, eller produkter som kommer i hudkontakt. Symptomer på allergi med Gele Lak er typisk rødme og kløe. Sørg for at huden ikke under nogen omstændigheder kommer i kontakt med produkterne. Når du oplever allergi, så har din Gele Lak været i kontakt med huden, da neglene ikke ånder, og består af døde hornlag.
 
Eksempel på allergi med Gele Lak:
Hvis du har nikkelallergi, så kan du godt bære hårspænder bestående af nikkel, fordi håret er dødt. Du kan derimod ikke bære en ring eller ørering med nikkel uden, at din allergi vil opstå. I tilfælde af en opstået allergi så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med den bedste løsning i forhold til allergiens opståen, og hvordan du hurtigst muligt kan få den til og aftage.