B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Læs her - Hvorfor holder min Gel Neglelak ikke | FAQ

Hvorfor kommer der Bobler i min Gel Neglelak:
Gel Neglelak skal lægges i tynde lag. Hvis laget er for tykt, så hærder din uv eller led lampe kun overfladen, og de kemikalier der ikke bliver hærdet, vil fordampe og trænger op i overfladen, og laver bobler.
 
Hvorfor Rynker Min Gel Neglelak:
Din Gel Neglelak trækker sig sammen og rynker skylder der lægge et for tykt lag Gel Neglelak. Læg hellere tre lag end to tykke lag.
 
Hvorfor Bobler Min Gel Neglelak:
Når din Gel Neglelak bobler skylder der lægge et for tykt lag Gel Neglelak. Læg hellere tre lag end to tykke lag.
 
Hvorfor Brænder Min Gel Neglelak På Neglene:
Gel Neglelak brænder ikke på neglene, hvis de er sunde, og hvis der ikke er produkter på huden. Neglepladen består af døde hornlag. Gel Neglelak brænder på neglene, hvis neglen er skadet, og der eksempelvis er blevet filet for meget af overfladen. Overfladen på neglen vil være meget rød. Det vil også brænde under hærdningen i lampen, hvis du har Gel Neglelak på dine neglebånd, da huden så vil give en brændende fornemmelse under lampen.
 
Hvorfor Hærder Min Gel Neglelak Ikke:
Gel Neglelak skal typisk hærde 2 min. Under Uv lampe, og 1 min. Under en LED lampe. MEN Gel Neglelak kommer i rigtig mange farver. Jo mere pigment der er i farven – jo mere skal polishen hærde. Så da sorte, hvide og mørke farver indeholder rigtig meget pigment, skal de derfor hærde 50% længere tid end normalt. Gel Neglelak hærder ikke under lyset, men skal tørres af med en cleaner efter du har lagt en almindelig top coat på din lak, eller også skal du bruge en No Cleanse Top Coat, så bliver din Gel Neglelak hård uden en cleaner.
 
Hvorfor Krakelere Min Gel Neglelak:
Gel Neglelak ligger på din negleplade. Hvis din negleplade bevæger sig under din Gel Neglelak ved stød, så vil din Gel Neglelak automatisk krakelere, da din Gel Neglelak er hærdet og stiv, så vil den krakelere, hvis naturneglen bøjes under din Gel Neglelak, da den vil følge naturnegelens bevægelser. Gel Neglelak giver en meget lille forstærkning af din naturnegl, men du kan ikke bygge en kunstig negl med Gel Neglelak. Hvis dine egne negle ikke bevæger sig under Gel Neglelaken, så vil din Gel Neglelak ikke krakelere. Hvis dine negle bliver ved og krakelere, så kan prøve med to lag top coat for ekstra styrke, eller du kan lægge en silkeforstærkning under din Gel Neglelak, som derefter ikke vil krakelere, da naturneglene er forstærket, og dermed ikke bøjer sig ved stød.
 
Hvorfor Løfter Min Gel Neglelak Sig Fra Neglepladen - Gel Neglelak Lifting:
Lifting er når Gel Neglelak løfter sig fra neglepladen, og ikke sidder fast nede ved neglebåndene. For og undgå lifting er det vigtigt, at du først forbereder naturneglene, og derefter bruger Bond, og Base Gel Neglelak, så din Gel Neglelak får et godt fæste på neglepladen. Sørg for ved det første lag Gel Neglelak, og pensle rundt om den frie kant på neglen. Hvis du rammer dine neglebånd med Gel Neglelak, så vil neglen vokse ud, og der hvor Gel Neglelak har siddet fast løsner den, og der vil opstå lifting. Lifting kan også opstå, hvis du har vasket hænder, og neglene ikke er helt tørrer, før du lægger din Gel Neglelak.
 
Neglebånd er et lag hud som ligger rundt om din negl for og beskytte neglevæksten for bakterier, der kan skade neglens vækst. Neglebånd skubbes forsigtigt tilbage inden du lægger Gel Neglelak, og alle rester fra neglebåndene buffes væk. Neglebånd består af protein, og protein består af fedt, og ingen produkter hæfter på et fedt lag.
 
Hvorfor kan jeg trække Gel Neglelak af:
Det er fordi din Gel Neglelak ikke har kontakt til din negleplade. Enten har du glemt, og file det øverste fedtlag af neglene, før du har lagt din Gel Neglelak på. Eller at du ikke har brugt Gel Neglelak bond og base coat først, så binder din Gel Neglelak ikke på din negleplade, og kan trækkes af. Det kan også skyldes, at du bruger væsker for og fjerne støv fra neglen, så der ligger væske på neglene, når du kommer din Gel Neglelak på.
 
Hvorfor løsner min Gel Neglelak sig ude ved spidsen af neglene:
Det gør den, hvis du har glemt og forsegle det første lag Gel Neglelak for enden af neglene, så du forsegler din egen negl.
 
Hvorfor bliver min Gel Neglelak nusset i overfladen:
Det er enten fordi den ikke er gennemhærdet under lyset, eller du kan have været i kontakt med kemikalier der opløser din Gel Neglelak, så som acetone eller lignende.
 
Hvorfor bliver min Gel Neglelak grålig i overfladen:
Det bliver Gel Neglelak typisk, hvis du har været i kontakt med Silver Shampoo eller andre hårfarver, hvor du ikke har brugt handsker eller nyt tøj, hvor farven smitter af.
 
Hvorfor ryger alt min Gel Neglelak af, når jeg bruger Gel Neglelak Cleaner:
Det er fordi din Gel Neglelak farve ikke skal tørres af med cleaner, når den har været er under uv/led lyset, det er kun top coat, der har brug for cleaner til sidst.
 
Hvorfor kommer der Gel Neglelak farve på min top coat:
Det er fordi din hærdning af din Gel Neglelak farve ikke er lang nok. Almindelige Gel Neglelak farver skal have 2 minutter i uv lys, og 1 minut i led lys. Hvis din Gel Neglelak farve er hvid, sort, mørke brun, mørke rød eller hvid, så indeholder farven meget pigment, som lyset har svært ved og trænge igennem, og derfor skal disse farver have 50% ekstra lys.
 
Hvorfor laver min Gel Neglelak pensel riller i min Gel Neglelak:
Det er fordi der er kommet uv lys på din pensel, så nogle af hårene er hærdet sammen.
 
Hvorfor er min Gel Neglelak pensel størknet:
Det gør den, hvis du har haft tændt din lampe, og bruger din pensel i nærheden af lampen, eller hvis du har siddet udenfor i skyggen eller solen, så din Gel Neglelak har fået uv lys, som ALTID er i lyset udenfor. Du kan bruge en anden pensel, så du ikke behøver og smide din Gel Neglelak ud.
 
Hvorfor er mine negle grønne, når jeg aftager min Gel Neglelak:
Når du vasker hænder inden du lægger Gel Neglelak, så skal dine negle være helt tørre før du lægger Gel Neglelak, ellers vil din negl have en grøn farve, som viser, at der har ligget væske under din Gel Neglelak, som synes som grøn mos. Det er ikke farligt, og det er ikke en neglesygdom, men bare en misfarvning som vokser af neglen igen, og kan dækkes med Gel Neglelak farve.
 
Hvorfor bliver mine negle misfarvede af Gel Neglelak:
Misfarvning ved brug af neglelak skyldes manglende brug af base coat, som beskytter mod misfarvning. Denne misfarvning fjernes let ved og buffe neglen. Misfarvning i forbindelse med kunstige negle er typisk, en negl der bliver grønlig under materialerne. Det skyldes, at du har vasket hænder, og har bygget kunstige negle, imens neglelen stadig har været fugtig. Derfor ligger vandet under neglene og ulmer, og bliver til en grønlig misfarvning. Denne misfarvning ses ganske ofte, og neglen skal bare vokse ud, så forsvinder misfarvningen. Misfarvning kan dækkes med neglelak eller Gel Neglelak.
 
Hvorfor bruge anti bacterial før din Gel Neglelak:
Anti Bacterial dræber bakterier, og kan bruges på neglene og til og desinficere file.
 
Hvordan undgår jeg bakterier, når jeg bruger Gel Neglelak:
Undgå bakterier ved og være omhyggelig med desinficering af både hænder og dine produkter. Vask altid hænder og desinficer altid neglene inden du bygger kunstige negle. Når du har bygget neglene, så desinficer altid dine file og andre produkter efterfølgende. 
 
Hvor finder jeg brugervejlening til Gel Neglelak:
Se brugervejledningen under alle Gel Neglelak farver.
 
Hvilke file & buffer skal jeg bruge:
Jo - færre sandkort der kan være pr. kvadrat cm - jo grovere er filen, så 80 grit er en grov fil, 220 grit er en fin fil.
 
Hvorfor skal jeg file overfladen af min naturnegl før jeg lægger Gel Neglelak:
Det er fordi, vi alle har et fedt lag øverst på neglene, og Gel Neglelak hæfter ikke på et fedt lag. Du skal ikke decideret file i neglene, men bare blidt med en fin fil eller buffer fjerne det øverste fedtlag.
 
Hvorfor skal jeg bruge Gel Neglelak bond:
Gel Neglelak Bond dehydrerer neglen, og gør samtidig neglepladen ru, hvis du kigger på neglen i et forstørrelsesglas, hvilket sikrer produkterne et bedre hæfte på neglen.
 
Hvordan bruger man en Gel Neglelak bond:
Du lægger den på neglepladen, og så fordamper den.
 
Hvor længe skal en Gel Neglelak base coat hærde:
En Gel Neglelak base coat skal have 1 minut i uv lys, og 30 sekunder i led lys.
 
Hvorfor skal jeg bruge Gel Neglelak base coat:
Gel Neglelak Base Coat sikrer dig et bedre hæfte af dine Gel Neglelak farver, og forhindrer misfarvning på dine egne negle.
 
Hvordan lægger jeg Gel Neglelak på mine akryl negle:
Når du har filet overfladen glat, så lægger du et lag base coat, og derefter din Gel Neglelak farve.
 
Hvordan lægger jeg Gel Neglelak på mine gele negle:
Når du har filet overfladen glat, så lægger du et lag base coat, og derefter din Gel Neglelak farve.
 
Hvorfor bruger man en Gel Neglelak Cleaner:
En Gel Neglelak cleaner tørrer affaldsstofferne af i overfladen på din top coat som lægges til sidst. Den skal ikke bruges mellem hvert lag farve du ligger. Du kan også bruge en No Cleanse top coat i steder for en Gel Neglelak cleaner.
 
Hvor længe skal Gel Neglelak hærde i uv og led lys:
Almindelige farver skal hærde 2 minutter i uv lys, og 1 minut i led lys. Mørke farver, hvid og mørke rød skal hærde 50% længere tid, da disse farver indeholder meget pigment, som lyset har svært ved og trænge igennem og hærde.
 
Hvordan tager jeg min Gel Neglelak af:
Du filer hul i overfladen, og lægger vat med Gel Neglelak remover over neglen, og forsegler neglen med sølvpapir, og skraber din Gel Neglelak af efter ca. 10 minutter. Den hurtigste aftagnings måde er en Gel Neglelak soak off maskine.
 
Skal jeg holde pause med Gel Neglelak, så mine negle kan ånde:
Dine negle består af døde hornlag, og dine negle ånder ikke, så du behøver ikke holde pauser.
 
Hvorfor fremstår farverne på Gel Neglelak ikke som på billederne:
Da Gel Neglelak farver er svære og vise på en computer, en IPhone eller en mobiltelefon, og da farveopsætningen på hver enhed er forskellig, så vil farverne ikke være ens for alle som ser dem, da enhederne ikke kan vise glitter og neon, og farveforskelle når farven ses i solen eller i skyggen, samt vise farverne med glødepærer, lysstofrør, halogen og LED lys, så derfor laver vi tekster og farveprøver til alle Gel Neglelak farver, som vi beskriver under billedet af Gel Neglelak farven, for og hjælpe med, og både se farven og læse, hvordan de ser ud, samt om farven ændres i sol og skygge, og om de har perlemorseffekt, mikroglitter eller andet.
 
Gel Neglelak Negle Bidder:
Start med Gel Neglelak og hvis det ikke er nok, så lav en negleforstærkning med silke, da silken bliver helt usynlig på neglen, og der ikke kommer højde på neglen, som med akryl og gele.
 
 
Om Gel Neglelak
Gel Neglelak lægges på en forberedt negleplade, og hærdes i Uv eller LED lampe. Gel Neglelak bygges vådt i vådt hvilket betyder at der ikke skal bruges cleaner efter du har hærdet Gel Neglelak farven under lampen. Så neglene er ikke hårde, når de er færdige under lampen, men først når du har lagt et lag Top Coat og rense af med Cleaner til sidst. Du kan også bruge No Cleanse Top Coat, som ikke behøver en cleaner til sidst.
 
Gel Neglelak Aftagning:
Tag et stykke vat eller Nail Wrap og væd det med Remover, og læg vattet på neglen, og kom sølvpapir over, eller fold din Nail Wrap. Vent 10 minutter og skrab polishen af med en Pusher & Cleaner. Buff resten forsigtigt af, hvis der er mere polish på neglen. Vi kan anbefale Fingerklemmer eller en Soak Off Maskine til aftagning.
 
 
Gel Neglelak Base Coat:
Beskytter mod misfarvning og giver et bedre hæfte på neglepladen.
 
Gel Neglelak Bond:
Bond dehydrerer neglepladen, og sikrer dig et bedre hæfte af dine produkter.
 
Negle Svamp:
Kunstige negle får man ikke svamp af. Svamp er en infektion der smitter, så har man svamp, så skal man opsøge sin læge eller apoteket, og søge rådgivning. Tydelige tegn på neglesvamp er, at neglen bliver tyk, og begynder at løfte sig fra neglesengen.
 
Anti Bacterial:
Anti Bacterial dræber bakterier og kan bruges på neglene og til og desinficere file.
 
Bakterier:
Undgå bakterier ved og være omhyggelig med desinficering af både hænder og dine produkter. Når du har bygget neglene, så desinficer altid dine file og andre produkter efterfølgende.
 
Brugervejlening:
Se brugervejledningen under alle Gel Neglelak farver.
 
File & Buffer:
Jo - færre sandkort der kan være pr. kvadrat cm - jo grovere er filen, så 80 grit er en grov fil, 220 grit er en fin fil.
 
Hvordan opstår allergi med Gel Neglelak:
Allergi kan du være født med, og andre opbygger gennem årene allergi for produkter de enten indtager, eller produkter som kommer i hudkontakt. Symptomer på allergi med Gel Neglelak er typisk rødme og kløe. Sørg for at huden ikke under nogen omstændigheder kommer i kontakt med produkterne. Når du oplever allergi, så har din Gel Neglelak været i kontakt med huden, da neglene ikke ånder, og består af døde hornlag.
 
Eksempel på allergi med Gel Neglelak:
Hvis du har nikkelallergi, så kan du godt bære hårspænder bestående af nikkel, fordi håret er dødt. Du kan derimod ikke bære en ring eller ørering med nikkel uden, at din allergi vil opstå. I tilfælde af en opstået allergi så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med den bedste løsning i forhold til allergiens opståen, og hvordan du hurtigst muligt kan få den til og aftage.