B4Beauty´s varelager er brændt og derfor lukket. Vi åbner hurtigst muligt igen.
B4Beautys varulager har brunnit och är stängt. Vi kommer att öppna igen asap.
B4beauty's warehouse has burned and are closed. We will open again asap.

Betaling

Kreditkort:

Beløb godkendt af dig med kreditkort bliver førtst trukket fra din konto, når din bestilling bliver ekspederet. Vi har ikke dine personlige oplysninger, som bliver krypteret af PBS. Vi kan trække produkter ud af din bestilling, hvis de ikke er på lager, men vi kan aldrig tillægge en bestilling gebyrer eller andet, som du ikke har godkendt.

Bankoverførsler:

Kan laves til Den Danske Bank Reg nr: 9173 Konto Nr: 10525845. Husk og skrive dit navn eller ordre inummer, så vi ved, at det er din indbetaling. Samme dag overførslen fremgår på vores konto sender vi dine produkter.

Viabill:

Viabill kan vælges, hvor du betaler hele beløbet efter 14 dage eller deler beløbet op i 12 måneder.

Klarna:

Klarna kan vælges, hvor du betaler hele beløbet efter 14 dage eller deler beløbet op i 12 måneder.

EAN Faktura:

Ean fakturakan vælges, hvis du bestiller fra en offentlig institution, hvor din kommune skal betale fakturaen.

Gavekort:

Tast din bestilling ind og i betaling vælg Bankoverførsel. I kommentaren på bestillingen skal du skrive ordrenummeret på gavekortet. Så trækker vi gavekortet ud af bestillingen. Hvis der er et restbeløb, så sender vi en opkrævning pr. email efter gavekortet er trukket ud af bestillingen, og hvis du har flere penge tilgode, så skriver du bare det samme i kommentaren på din næste bestilling, så bliver restbeløbet trukket fra.

Har du spørgsmål til betaling eller andet, så ring endelig til os på tlf.: 33312010 Mandag - Fredag mellem kl. 10.00 - 15.00 eller send os en e-mail på: info@b4beauty.dk

De bedste hilsener
B4Beauty K/S