Handelsbetingelser

Varene vil være fremme om ca. 1 til 2 hverdage med Post Danmark. Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for 4 hverdage, må du endelig kontakte os, så vi kan efterlyse din ordre. Solgte varer er ifølge Købeloven omfattet af 2 års reklamations ret for B2C kunder og 6 mdr. Reklamations ret for B2B kunder, dette skal dog ske, så snart man opdager fejlen. Det påpeges, at du som kunde SKAL have din faktura  for at kunne reklamere! Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal [du/kunden] selv betale udgifterne hertil.

Returret:

Køb over internettet er det, man kalder fjernsalg. Her har du, i modsætning til et almindeligt køb i en butik, ret til, at fortryde købet i op til 14 dage efter, du har modtaget varen.
Varen returneres indenfor 14 dage, sammen med vedlagte faktura og ønskede konto nummer pengene skal tilbageføres til.

Det kræver, at eventuelle plomberinger ikke er brudt og at varen er i samme stand, som da vi afsendte den. Returner den købte vare i forsvarlig forsendelses-emballage i minimum samme standard, som den du modtog varen i og vedlæg ordrenummeret fra din faktura. Vi håber meget, at du som kunde vil gøre brug af denne service (også hvis det gælder skader og fejl).
Vi vil helst have tilfredse kunder, så dit arbejde ved en eventuel returnering, vil blive gengældt med åbenhed og hurtig ekspedition.

De bedste hilsner

B4BEAUTY

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere